Make-up look: Subtle smoky eyes

Hey!

Afgelopen zaterdag mocht ik optreden op het zomercarnaval in Zaltbommel vanuit mijn dansschool. Het zomercarnaval is afgeleid uit het Braziliaanse carnaval en is een feestelijke opening van de zomer. Het was dit jaar weer een leuk feest met salsamuziek en foute muziek. Voor het optreden op het zomercarnaval kreeg ik de opdracht om smoky eyes te maken. Ik heb de look feestelijker gemaakt met wat glitter.

DSC08574.JPG

DSC08570

In de crease heb ik Bill van Colourpop Cosmetics gebruikt. Op het ooglid heb ik vervolgens Chestnut van MUA Cosmetics aangebracht. Ik heb de look donkerder gemaakt door Slate van MUA Cosmetics in de buitenste hoek van de crease aan te brengen.
In het midden van mijn ooglid heb ik daarna glitter dust van de H&M in de kleur Klondike aangebracht met wat Crystallized Glitter van LA Splash Cosmetics in de kleur Platinum Fizz er overheen.
Ik maakte het af met liquid eyeliner van de HEMA, een licht potlood van NYX op de waterlijn en de They’re Real mascara van Benefit.

DSC08571.JPG

Op mijn wenkbrauwen gebruikte ik de ka-BROW! van Benefit Cosmetics.

Het optreden was erg leuk om te doen. Het publiek stond te swingen! Aan het eind  van de avond heb ik ook nog even gefeest en zat mijn oogschaduw nog steeds op zijn plek.

Wat vind jij van deze smoky eyes? Ik wil dit zelf wel vaker doen voor feestjes!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Make-up look: Subtle smoky eyes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *