Sephora x Moschino

Nieuws voor alle workaholics: de Sephora x Moschino collectie

Ik beschouw mezelf regelmatig als een workaholic. Ik ben ambitieus, en werk door eigen schuld (en wil) ook veel. Om te kunnen ontladen buiten werktijden, vind ik het heerlijk om mijn make-up te doen en me bezig te houden met nieuwe beauty trends. Mocht jij jezelf in mij herkennen, dan vind je de nieuwe collectie van Sephora x Moschino vast ook leuk. Excuse me, maar een laptop paletteYes, please!!!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TRENDMOOD (@trendmood1) op

Sephora x Moschino

Sephora heeft al eerder een collectie uitgebracht met het modemerk Moschino. Deze stond in het teken van teddyberen. Deze keer slaan ze een hele andere weg in, namelijk een heuze office proof collectie met o.a. een laptop palette, pencil brush set, en eraser sponges. De collectie is verkrijgbaar vanaf 25 april (US; Sephora.com). Hopelijk is het dan ook te verkrijgen vanuit Frankrijk. (Lees hier hoe je bestelt van Sephora.fr.)

De collectie

De collectie bestaat uit verschillende make-up producten en tools, en een nagellakje. Op het eerste gezicht zou je de producten dagelijks op je kantoorbureau tegen kunnen komen. De collectie ziet er heel verleidelijk uit, maar om te weten of de kwaliteit ook goed is, moeten we toch echt wachten op de reviews vanaf 25 april. Hier is alvast een eerste indruk:

Laptop palette

Sephora x Moschino laptop palette

Pencil brush set

Sephora x Moschino pencil brush set

Eraser sponge set & nail polish

Sephora x Moschino sponsjes en nagellak

Highlighter (letterlijk!) cheek set

Sephora x Moschino highlighters

Marker eyeliner

Sephora x Moschino eyeliner

Liquid markers lip set

Sephora x Moschino lips

En ben je al overtuigd van deze collectie? De highlighters en eyeliner pen kan je meenemen naar je werk of school zonder dat iemand erachter komt. 😉 Voor de make-up verzamelaars is het ook zeker een mooie en onmisbare toevoeging aan de collectie!

Fijne paasdagen!