Nagellak collectie: Neon!

Hey!

Al eerder heb ik een post gemaakt over een collectie. Toen was het nog mijn collectie schoenen (die nu overigens weer is vergroot). Vandaag wilde ik beginnen met het showen van mijn collectie aan nagellak. Ik heb zoveel nagellak dat ik deze collectie moet indelen per kleur. Ik dacht aan neon, nude, glitter, etc… Mij leek het wel leuk om te beginnen met neonkleuren!Ik ga de nagellak bespreken per merk. Ik heb neon nagellak van drie merken: Yes Love, Hema en GoldenRose. De nagellak doe ik op een vel wit papier, omdat mijn nagels al bezet zijn met andere nagellak. Aan het eind van de post heb ik alle neonkleuren op een rijtje!

Yes Love… ik ben dol op dit merk. Ik kocht altijd potjes nagellak van Yes Love als ik op vakantie was en het merk is sinds een tijdje ook te vinden in Nederlandse winkels. Ik heb vier neonkleuren van dit merk. Groen, oranje, glow in the dark geel en lichtgroen.

De gele en de lichtgroene nagellak zijn van een nieuwere collectie dan de oranje en diep groene nagellak. De glow in the dark gele nagellak vind ik zelf erg leuk. Wel even schrikken als je ’s nachts wakker wordt en je nagels ziet!


Volgende merk… de Hema. Ik ben eraan gewend dat de Hema erg goede kwaliteit levert bij nagellak. De nagellak is vaak long lasting. Ik heb twee neonkleuren van de Hema: Blauw en roze.


De roze nagellak vind ik wel heel dun, deze heeft dus meerdere laagjes nodig!

En dan last, but not least! Het merk GoldenRose. Deze nagellak heb ik net als Yes Love in het buitenland gekocht. Ik heb blauwe en paarse nagellak. De blauwe nagellak heeft kleine glitters. De blauwe nagellak bevat ook erg veel kleur; één laagje op je nagels aanbrengen is zat!


Dat waren alweer mijn neonkleuren! Ik heb ze hieronder nog even op een rijtje! Laat me weten wat je van deze kleuren vindt en of je nieuwsgierig bent naar andere kleuren! xxx

0 thoughts on “Nagellak collectie: Neon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *