makeup set up

Behind the scenes: huidige make-up set up!

Onlangs heb ik mijn hele make-up set up omgegooid. Ik had voorheen de meeste make-up producten in dozen zitten en dat was niet altijd even handig, totdat ik voor mijn verjaardag een kaptafel kreeg! Ik ben redelijk tevreden met de indeling die ik nu heb en het leek mij wel leuk om dit te delen. Wil jij ook zien welke producten ik in mijn kaptafel bewaar?

makeup set up

De kaptafel die ik gebruik is van de ikea en heeft twee soorten lades: een simpele schuiflade en een verborgen opbergruimte met klep en spiegel. De verborgen opbergruimte heeft verschillende vakjes om je spullen in kwijt te kunnen.

makeup tafel

make-up set up

makeup set up

In de schuiflade bewaar ik mijn duurste en meest gebruikte paletten. Je vindt daar o.a. het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills, mijn Naked paletten van Urban Decay en wat basis paletten van MUA en Makeup Revolution. Daarnaast plaats ik er ook mijn glitters en eyeliners. Oogschaduwpaletten en oogschaduw singles die ik niet vaak gebruik bewaar ik nog steeds in dozen.

makeup collectie

makeup collectie

In de verborgen opbergruimte met spiegel bewaar ik veel verschillende dingen. In het vakje links achterin bewaar ik gezichtsmake-up: foundation, highlighters, poeders en blush. Links voorin liggen de producten die ik bijna elke dag gebruik. Dit zijn mijn favoriete mascara’s en wat wenkbrauwproducten, bijvoorbeeld het Natasha Denona eyebrow palette. In het rechter vak bewaar ik ‘de rest’. Hier liggen o.a. mijn Jeffree Star en MAC lipsticks, twee highlighter palettes van Makeup Revolution die ik nergens anders kwijt kan, een transparant doosje met mijn Colourpop super shock shadows en een (tot nu toe) lege Z palette.

makeup set up

make-up set up

make-up set up

makeup set up

makeup set up

Ik ben erg trots op de schuiflade en ik vind de indeling in de verborgen opbergruimte zelf heel overzichtelijk en handig. Ik kan me best goed voorstellen dat dit eruit ziet als één grote bende, maar er is zeker een systeem! Echt..!

Op de kaptafel heb ik nog een extra spiegel, mijn meest gebruikte make-up kwasten en wat liquid lipsticks staan. De transparante bakjes heb ik gekocht bij de Søstrene Grene.

makeup set up

makeup set up

Over een jaar zal mijn make-up set up er waarschijnlijk heel anders uitzien, maar ik ben er zo ook tevreden mee. Graag zou ik nog een lange kast met schuiflades willen voor mijn make-up collectie, maar dat is nu nog niet noodzakelijk. Al droom ik regelmatig over het moment dat het wél nodig zal zijn… 🙂

Wat vind je van mijn make-up set up?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

3 thoughts on “Behind the scenes: huidige make-up set up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *