HEMA beauty cadeaus onder 5 euro!

Zaterdag komt Sinterklaas weer aan in Nederland en dat vraagt wat voorbereiding. Wat kan je bijvoorbeeld in de schoen stoppen? Het zou makkelijk moeten zijn om iets te vinden voor dames, maar dat kan flink tegenvallen. Gelukkig schiet de HEMA te hulp met een pagina vol favoriete cadeaus in verschillende categorieën. In de beauty categorie zijn veel cadeaus onder 5 euro te vinden! Hier vind je een opsomming van mijn favorieten!

1. Handcrème €2

cadeaus onder 5 euro

Wie houdt er niet van een lekker ruikende handcrème? In de wintermaanden kunnen veel mensen het goed gebruiken. Deze tube van 65ml is ook nog makkelijk mee te nemen voor onderweg.

2. Toilettasje glitter €3,50

dames cadeaus onder 5 euro

Dit tasje is ook handig voor onderweg! Je kan het gebruiken als etui of als toilettasje. (Het laatste natuurlijk, dûh!) De glitters zijn niet te weerstaan! Als je deze in je schoen krijgt, ben je praktisch gezien al klaar voor kerst.

3. Spiegeltje €3

HEMA cadeaus onder 5 euro

Wat past er beter bij zo’n glitter toilettasje dan een glitter spiegeltje? Voor 3 euro kun je er niet aan lijden.

4. Whipped body cream €2,50

sinterklaas cadeaus onder 5 euro

De feestdagen zijn de periode waarin je super veel verzorgingsproducten krijgt en geeft. Een body cream is daarin ook onmisbaar! En omdat deze whipped body creams zo compact zijn, kun je er zelfs voor kiezen om meerdere geuren te geven!

5. Lipbalsem €2

sinterklaas cadeaus onder 5 euro

Onze lippen kunnen ook wel wat verzorging gebruiken in de wintermaanden. Een lippenbalsem in een schattige verpakking is dus nooit mis!

6. Handscrub €2

dames sinterklaas cadeaus onder 5 euro

Iedereen met droge handen zou ook een handscrub kunnen gebruiken! Het is wat ongewoonlijk, maar als je het eenmaal hebt, kan je niet meer zonder.

Op de website van de HEMA kun je nog meer cadeaus onder 5 euro vinden voor alle beauty liefhebbers! Ook cadeaus die niet in de schoen passen, zoals een ophangspiegel en verschillende douchegels.

Hebben jullie nog sinterklaas tips?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

4 thoughts on “HEMA beauty cadeaus onder 5 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *