Challenge: Tot december geen make-up meer kopen

Zoals jullie misschien wel opgemerkt is, bestaan een groot aantal artikelen van mij uit shoplogs en make-up hauls. Ik heb nog make-up producten liggen die ik kan reviewen, en ik heb een Colourpop Cosmetics bestelling onderweg. Alles opgeteld: ik geef veel geld uit aan make-up gerelateerde producten. Vandaar dat ik voor mezelf een challenge heb opgesteld…

DSC06293

Er zijn al een aantal challenges die lijken op wat ik ga doen, maar ik heb me hier nooit in verdiept. Ik doe dit puur voor mezelf, maar wees vrij om met me mee te doen!

Mijn plan is om tot december geen make-up meer te kopen. Dat is dus iets meer dan 2 maanden tijd. Ik heb gekozen om het vol te houden tot december, omdat december een feestmaand is. Ik wil in zo’n maand make-up kunnen kopen voor anderen, en ook een beetje voor mezelf. Ik moet er natuurlijk wel goed uit zien met kerst. 😉

Met make-up bedoel ik ook make-up gerelateerde producten, zoals kwasten. Ik maak wel een aantal uitzonderingen voor mezelf:

  • Ik mag mascara kopen als mijn huidige mascara op is.
  • Ik mag make-up remover en andere reinigingsproducten kopen.

Ik heb maar één mascara liggen die ik kan gebruiken, vandaar dat ik wel de mogelijkheid wil hebben om nieuwe te kopen als deze op is. Ik kan niet zonder mascara de deur uit! Daarbij is hygiëne belangrijk, dus ik wil mijn gezicht make-up vrij kunnen houden en mijn kwasten bacterieloos.

Een andere regel waar ik mij aan wil houden is dat ik overstap naar minder goede producten die ik al heb als mijn favoriete product op is gegaan.

De challenge is niet te moeilijk en duurt niet te lang, maar hierdoor heb ik hopelijk wat extra geld in december. Dit geld kan ik goed gebruiken voor mijn studie, mijn appartement, boodschappen, uitgaan en cadeaus!

DSC09444

Ik werd al uitgelachen door mijn vader en mijn vriend die niet geloven dat ik het vol ga houden, maar ik heb vertrouwen in mezelf!

Heb jij ooit zo’n challenge gedaan? Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie ervaringen!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

14 thoughts on “Challenge: Tot december geen make-up meer kopen

  1. You can do it !! 😭 Ik begin er niet aan ik weet toch dat ik dan mijn geld in kledij steek haha ! 😂👏🏼 & je kan nu al een mascara kopen & die opzij leggen, dan houd je je toch aan de regels ! 🤔

    1. Tot nu toe is het nog steeds gelukt, en vanwege deze challenge denk ik ook bewuster na over het kopen van kleding en andere dingen. Het gaat gelukkig dus niet ergens ander heen 😜 Binnenkort schrijf ik wel een update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *