(Zuster)liefde voor make-up!

Hoi hoi!

Mijn zus moest gefotografeerd worden, omdat ze een Miss wordt van een wielerwedstrijd in mijn stad. Natuurlijk moest ze mijn hulp vragen voor kleding, haar, make-up en schoenen; En natuurlijk ben ik zo aardig om te helpen. Het is tenslotte een hobby. 🙂

Mijn zus heeft zelf geen sexy/mooie hakken en ik heb er duizenden, dus ze moest wel een paar lenen. Lopen was een beetje lastig voor haar op die hoge dingen! Ik ben er ondertussen wel aan gewend. Ik had het nog even voorgedaan, maar dat heeft niet geholpen. Omdat ze toch moest stilstaan op de foto’s maakte het niet zo veel uit. 😉
Om de schoenen te kiezen heb ik al mijn schatten tevoorschijn gehaald en bij elkaar gezet. Vervolgens heb ik gekeken welke het beste bij de kleding paste. De schoenmaat maakte niet veel uit, want mijn zus en ik hebben ongeveer dezelfde maat.

Mocht je AL mijn schoenen willen zien, klik dan hier!


Na het kiezen van de schoenen was het tijd voor de make-up. Ze mocht zelf haar foundation op doen.
Ik probeerde een smoky en toch natuurlijke look te maken. Daarom heb ik voor de lippen een donkere goudachtige zandkleur gekozen en voor de ogen donkere kleuren.
De ogen heb ik gedaan door een highlighter (witte oogschaduw) in de binnenhoek, zwarte oogschaduw op de buitenste hoek en een zandroze oogschaduw op het midden van het ooglid te doen.
De witte en zwarte oogschaduw komen van mijn Minimei Eye Shadow en de zandroze oogschaduw heb ik van Bourjois.


De oogschaduw van Bourjois kan heel veel glitters achterlaten, dus zorg voor een make-up base en iets om de glitters mee weg te halen die op je gezicht zijn gevallen.
Met een eyeliner heb ik nog een wing gemaakt, om de look vrouwelijker te maken.
Hier zie je het resultaat:


Tip: Wil je een wing maken, volg dan je waterlijn (dus onderste ooglid) om de streep op de goede plek te krijgen.

Toen de make-up in orde was, heb ik de haren van mijn zus nog even gestijld.


Ik heb het haar na het stijlen over haar schouder gedaan.
Hier het totaalplaatje:


Ik ben er zelf heel tevreden mee en dit heeft me ook geïnspireerd om vaker dingen met make-up te proberen. Ik heb laatst nog gewerkt met dezelfde kleuren en met groene tinten. Ik heb veel goede reacties gehoord over de make-up en ik streef ernaar om mezelf nog te verbeteren.

See you soon!

0 thoughts on “(Zuster)liefde voor make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *