Shoplog!

Hey mensen!


Laatst heb ik wat make-up inkopen gedaan en ik ben er super tevreden over! Ik gebruik sinds kort vaker eyeliner, dus het leek me handig om die even in te kopen. Ook was mijn mascara bijna op en wilde ik lippenstift kopen.
En het is me allemaal gelukt!

COLOURcare lipstick 115 – Etos
Eyeliner 21 – Hema
Pump up booster 24h waterproof – Miss Sporty

Over deze make-up ben ik heel erg tevreden.
Ik had het vrijdagavond op gedaan, toen ik een klein optreden moest doen in een CultuurCafé in mijn stad.
Die avond heb ik constant aan mijn vriend gevraagd of mijn make-up wel bleef zitten, omdat ik natuurlijk nog geen idee had! Hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken; Hij had gelukkig gelijk.

Na het optreden zat mijn make-up nog prima. Zelfs na een paar glazen water drinken bleef ook mijn lippenstift prima zitten.

Mijn make-up heeft trouwens nog een extra test ondergaan: Ik kreeg die avond per ongeluk een glas wijn in mijn gezicht gegooid… Wijn in mijn ogen, over mijn wangen en over mijn lippen… Niets was uitgelopen!
Ik raad het daarom zeker aan om deze make-up te gebruiken bij een avondje uit.

Over de mascara van Miss Sporty had ik wel meer Pump up verwacht. Het borsteltje is heel fijn, maar de mascara geven je wimpers geen groot effect en het valt bijna niet op dat je mascara draagt.
Om die reden heb ik op de foto ook nog een andere mascara op mijn wimpers gedaan. Deze mascara is ook van Miss Sporty: Studio Lash Incrediball.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad! 🙂
See you soon!
0 thoughts on “Shoplog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *