Shoplog Antwerpen chocola

Shoplog Antwerpen ’17: Swarovski, Urban Decay, Chocola!

Vorige week zat ik nog in Antwerpen en nu ben ik alweer diehard aan het leren voor mijn tentamen! Niet te geloven hoe snel de tijd soms kan gaan; het is bijna jammer! Bij deze wil ik een moment pakken om weer terug te denken aan Antwerpen en dat doe ik ditmaal door te laten zien wat ik daar heb gekocht (en gekregen). 🙂 Kijk je mee naar deze ‘Shoplog Antwerpen‘?

Shoplog Antwerpen chocola

Belgische chocolade

Oke, niemand gaat naar huis vanuit België zonder Belgische chocolade, toch? Ik kocht twee zakjes bij The Chocolate Line in de Meir, één voor mijn vriend en ik en één voor mijn ouders. Graag een applaus voor het feit dat ons zakje met chocolade nog niet op is!

Shoplog Antwerpen chocolade

Bucket list boeken

In het centrum van Antwerpen kwamen mijn vriend en ik een hele leuke boekenwinkel tegen, the Other Shop. Deze winkel had de gekste boeken, van reisjournaals tot prentenboeken met kattenplaatjes. Mijn vriend kwam hier het Bucket list boek tegen en wilde deze graag kopen. Ik kwam daarna het vervolg daarop tegen: het Bucket list boek voor koppels. Dit boek leek mij dan juist heel leuk! Als je het boek volgt, zou je relatie nooit saai  kunnen worden en maak je hele speciale herinneringen. Ik kan niet wachten om het eerste item af te vinken!

shoplog antwerpen the other shop

Cozy hottie – Bunny

Naast een to-do lijst houd ik ook altijd een to-get lijst bij. Op deze laatste stond dat ik nog een kruik nodig had voor bijvoorbeeld dagen dat ik erge buikpijn heb. In Antwerpen kwamen wij een funshop tegen waar ik toen dit schattige verwarmbare konijntje tegenkwam. Dit konijntje heeft een verwarmbaar zakje in de ‘buik’, zodat je tegen een warme knuffel aan kan liggen. Dit leek mij ideaal als een soort ‘kruik’. Die kan ik mooi afstrepen!

shoplog Antwerpen

Sieradenhouder

Mijn vriend en ik gingen op de laatste dag langs de Blokker om een drinkfles te kopen. We waren de mijne kwijtgeraakt in de Zoo… Heel stom, natuurlijk, maar in de Blokker kwam ik toen wel een hele leuke sieradenhouder tegen! Deze sieradenhouder is roségoud gekleurd en lijkt op een boom met vogels. Ik vind het een prachtige (en handige) toevoeging aan mijn beauty-hoekje.

Shoplog Antwerpen

shoplog Antwerpen

Swarovski ring

Op een sieradenhouder moeten wel mooie sieraden hangen… 😉 Mijn vriend is zo lief geweest om een ring van Swarovski voor mij te kopen. Ik ben er zo ongelofelijk blij mee! Hij glinstert ook heel mooi. Hij heeft hem zelf uitgekozen wat ik knap vind, want ik heb een hele lastige stijl. Dankje, schat! ♥

shoplog Antwerpen Swarovski ring

shoplog Antwerpen Swarovski ring

Urban Decay Heavy Metal Glitter liner

Nog meer glinsters! Deze glitter liner kocht ik al eens eerder in de kleur Midnight Cowboy. Die gebruik ik zo vaak dat ik ook wel een andere, meer kleurige, glitter liner wilde hebben. Ik kocht deze keer de kleur Distortion bij de ICI Paris XL. Deze is voornamelijk wit, maar glinstert in verschillende regenboogkleuren. I’m ready to become a unicorn!

shoplog Antwerpen urban decay

shoplog Antwerpen urban decay

Life is a collection of moments…

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe items en het shoppen was erg leuk. Spullen zijn echter niet het belangrijkste in het leven: ik heb het meest genoten van de tijd die ik samen kon doorbrengen met mijn vriend in deze verrassende stad. Het was heerlijk om er even aan terug te denken en het was fijn om dit met jullie te delen. 🙂 Fijne dag!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

4 thoughts on “Shoplog Antwerpen ’17: Swarovski, Urban Decay, Chocola!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *