Review Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Hey!

Laatst kreeg ik het Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini scheersysteem opgestuurd om over te schrijven. Gelukkig net voordat ik op vakantie ging! Dit scheersysteem is speciaal ontworpen voor de bikinilijn en is ook nog eens waterproef.

DSC07347.JPG

 

Bijzonder aan dit scheersysteem, is dat het een trimfunctie heeft naast het scheermes. Ik heb dat zelf nooit eerder gezien. De trimmer kan verschillende standen aannemen  voor verschillende lengtes. Zelf gebruik ik de kortste stand; door de huls eraf te halen.

Het scheermes aan het scheersysteem kan soepel bijdraaien, zodat lastige plekjes makkelijker te bereiken zijn. Het bevat ook een serum dat door water geactiveerd wordt. Hierdoor voelt je huid na het scheren nog zachter en gladder. Dankzij het steuntje aan het scheersysteem komt het serum niet in contact met water bij het neerleggen.

DSC07359

DSC07360

DSC07361

DSC07363

Ik vind het erg fijn om te kunnen trimmen bij de bikinilijn. Van scheren krijg ik snel irritaties. Trimmen voorkomt dit. Dit heeft mij ervan overtuigd om dit scheersysteem vaker te gebruiken dan alleen op vakantie. Met één druk op de knop kan je aan de slag. Dit maakt het trimmen gemakkelijk.
Sommige stukjes rond de bikinilijn moeten natuurlijk wel geschoren worden en daarvoor gebruik ik het scheermes. De mesjes zijn scherp. In combinatie met het bijdraaien heb ik geen haartjes kunnen terugvinden na het scheren.

Door het Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini scheersysteem heb ik me comfortabel kunnen voelen op het strand en dat zonder irritaties. Het is te koop vanaf  €15,99 bij verschillende drogisterijen (zoals het Kruidvat) en online (bol.com).

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *