Review: Rituals Zensation

Hey iedereen!

Dit is een heel spannend moment voor mij, want dit is namelijk de eerste keer dat ik een Rituals product heb getest! Constant zag ik positieve reviews en hoorde ik goede verhalen over dit merk, dus ik moest het eens zelf proberen. Ik heb de Rituals Zensation gekocht en ik laat jullie graag weten wat ik ervan vind.


De verpakking maakte me al enthousiast! De matte witte fles met groene details vind ik prachtig. Het zag er van tevoren dus al veelbelovend uit.
Deze schuimende douchegel bevat een combinatie van rijstmelk en kersenbloesem, zoals je ook op de foto ook kunt zien. De rijstmelk hoort je huid zijdezacht te maken volgens Rituals, maar is dat ook zo?

Om even te testen, deed ik wat douchegel op mijn hand. Het werd al snel een hoopje van schuim. Bij toevoeging van water gaat dat sneller. De schuim rook echt heerlijk! Het ruikt grotendeels naar de normale handzeep die je dagelijks gebruikt, maar het is toch net iets zoeter dan dat. Het is dus een fris en fleurig geurtje.

Na gebruik leek het wel alsof mijn huid magisch zijdezacht was geworden. Rituals had dus gelijk over de werking van de rijstmelk! De geur van de douchegel bleef ook nog erg lang hangen. Ik geloof dat ik weer een nieuwe favoriet heb gevonden.

Ik heb de Rituals Zensation Douchegel aangeschaft bij de V&D voor €8,00.

Wat vind jij van Rituals? Wat is jouw favoriete douchegel? Dan weet ik wat ik de volgende keer kan proberen. 😉
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Rituals Zensation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *