Review: Rituals Yogi Flow, Ayurveda Scrub, Honey Touch en Brilliant Bliss

Hey!

Sinds ik Rituals Zensation heb aangeschaft, ben ik niet meer weg te slaan van het merk Rituals. Ik was dan ook ongelofelijk blij, toen ik allerlei nieuwe producten kreeg van mijn moeder. De producten bestaan uit een douchegel, een shampoo, body scrub en een bodycrème van de collectie ‘Ayurveda’.


Ayurveda is een hindoeïstische gezondheidsleer uit India, dus de geuren die je tegenkomt in deze collectie zijn dan ook geïnspireerd door typisch Indiase geuren. De geuren zijn heel rustgevend en zoet.

Ayurveda Scrub 150ml: €10,00

De Ayurveda Scrub is een lichaamsscrub die je dagelijks kan gebruiken. Hij kan ook gebruikt worden als diepreinigend masker. In dat geval breng je het aan en masseer je het in op je droge huid en spoel je het na een paar minuten af. De scrub heeft de geur van Indiase roos met Multani klei. Persoonlijk vind ik de scrub niet zoet ruiken en kan ik er ook geen kleigeur in ontdekken. Ik ruik vooral een muntachtige geur. Dit vind ik overigens wel heerlijk!
De scrub heeft een grijsbruine kleur, door de klei, met allerlei beads erin. Deze beads halen je dode huidcellen weg. Ik vind dat mijn huid na gebruik ongelofelijk zacht is geworden en het heeft nog lang een muntachtige geur gehad. De scrub is naar mijn idee een van de beste producten uit de collectie, want ik ben dol op die muntgeur!

Brilliant Bliss 70ml: €4,00
Brilliant Bliss is een verzorgende glans shampoo en conditioner in één. Het heeft de geur van Indiase roos en Shikakai (een fruitsoort). Deze shampoo ruikt dus erg zoet. Het product ziet er een beetje parelachtig uit, doordat het half doorzichtig wit en glanzend is. Je hebt maar een beetje nodig om al je haar te kunnen wassen, omdat het product erg gaat schuimen. Met 70 ml zou je dan nog best lang kunnen doen. Mijn haar voelt door het gebruik zachter en het glanst ook meer.

Honey Touch 200ml: €15,00
Honey Touch is een bodycrème/-lotion, dat weer die Indiase roos bevat voor een zoete geur. De Himilaya Honey maakt deze lotion nog zoeter. De lotion trekt erg snel in en dat vind ik heel fijn. Het leek wel of mijn huid gelijk zachter voelde na gebruik. De bodycrème heeft een rijke en voedende werking. De geur van de bodycrème is niet erg sterk, maar dat vind ik niet belangrijk bij zo’n product.

Yogi Flow 200ml: €8,00

Yogi Flow is net als Zensation een heerlijke schuimende douchegel. De schuim ruikt heel zoet en is makkelijk te verdelen over je huid. De douchegel ruikt zoet door Indiase roos en zoete amandelolie. De douchegel maakt mijn huid lekker zacht en ik heb genoten van de geur, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar de geur van de Rituals Zensation douchegel. Ik heb niks negatiefs over dit product te zeggen. Het is puur dat ik deze geur niet super vind, vergeleken met de geur van de Ayurveda Scrub en de Zensation douchegel.

Ik heb nu al mijn nieuwe Rituals producten besproken en ik ben alweer helemaal gelukkig. De Ayurveda Scrub vind ik het fijnst van de Ayurveda collectie en de Brilliant Bliss is een van de beste shampoo’s die ik ooit heb gebruikt.

Heb jij iets uit de Ayurveda collectie in huis? Zo ja, dan hoor ik graag wat jouw mening erover is.
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Rituals Yogi Flow, Ayurveda Scrub, Honey Touch en Brilliant Bliss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *