Review: Rituals Xiu Xi calming body & massage oil

Hey!

Al een tijd heb ik een massage olie van Rituals in huis en ik dacht vandaag “Waarom maak ik geen review?”. Ik heb hem al een aantal keren gebruikt en ik kan daarom met zekerheid zeggen wat ik van dit product vind.

Ten eerste wil ik even melden dat alleen het flesje er al ontspannend uit ziet. Het geeft me echt een sauna-gevoel. Het flesje heeft een houten dop. Ik moet wel toegeven dat het een beetje lastig is om de dop niet vies te maken als je handen onder olie zitten, dus daar moet ik een oplossing voor vinden of ik moet het gewoon accepteren.


Het product ruikt heel lekker dankzij organische witte lotus en Yi Yi Ren. De geur werkt rustgevend en Yi Yi Ren verzorgt je huid. De geur is best sterk, dus die kun je de hele tijd dat je ermee bezig bent goed ruiken.

De olie glijdt makkelijk over de huid en voelt niet plakkerig. De vloeistof zit ook niet zo dik op de huid. Al deze redenen maken het masseren gemakkelijk. De geur maakt het ook aangenamer.


De olie kun je van de huid afhalen met een handdoek. Er blijft dan nog wel wat over, maar dat kun je er vervolgens in de douche makkelijker afkrijgen. Veel olie is namelijk lastig te verwijderen met water.

Ik zou deze massageolie zeker aanraden bij anderen. De geur ervan is onweerstaanbaar en je kunt er fijn mee werken. Daar kun je anderen ook heel blij mee maken!

xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Review: Rituals Xiu Xi calming body & massage oil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *