Review: Rituals Touch of Happiness

Hey!

Ik heb eindelijk een grote pot bodylotion in huis van Rituals. Rituals is een top merk als het gaat om lekkere geuren. De bodylotion heet Touch of Happiness en alleen die naam maakt me al blij.De pot ziet er erg leuk uit. Hij heeft een vrolijke kleur en de deksel glanst helemaal. Als je de pot opendraait, kun je de geur al gelijk ruiken. Het ruikt sterk naar sinaasappel. Het is dus lekker zoet en fris, maar door de Cedar Wood is de geur toch ietsje warmer.

Bij het aanbrengen plakt de bodylotion en dat vind ik zelf toch wel een beetje vervelend. Volgens Rituals is het een luchtige bodycrème, maar buiten dat hij minder vochtig is dan andere lotions, merk ik er niet zoveel van.

De geur van Touch of Happiness blijft na het aanbrengen lang aanwezig op je huid en dat vind ik echt heerlijk! Het maakt me happy (get it?). Ik heb deze lotion dan ook af en toe op mijn handen aangebracht, zodat ze de hele dag lekker zouden ruiken.

De bodylotion bevat anti-oxidanten, vitamine E en Centella Asiatica. Hierdoor blijft je huid gezond en stevig. De bodylotion is dan ook gemaakt voor versteviging van de huid. Ik kan de stoffen uit dit potje na carnaval goed gebruiken. Ik heb mijn lichaam een beetje verwaarloosd na vijf dagen feesten en dan is zo’n bodylotion met anti-oxidanten en vitamine E toch wel fijn. Ik heb ook niets verkeerds te zeggen over de verzorgende werking van de bodycrème.De pot bevat 200 ml bodycrème en kost €15,00. Het hoort thuis in de ‘Laughing Budda’ collectie van Rituals.

xxx Evy

0 thoughts on “Review: Rituals Touch of Happiness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *