Review: L’Oréal Color Riche Collection Exclusive: Laetitia’s Pure Red ♥

Hey!

’s Avonds bekijk ik altijd nog even wat filmpjes op youtube. Logisch dat ik dan reclame tegenkom, maar meestal klik ik die zo snel mogelijk weg. Nu zag ik een reclame van L’Oréal over hun nieuwe lipstick collectie: Color Riche Collection Exclusive. Allerlei lipsticks gekozen vanuit een aantal idolen, zoals onze Doutzen, in de meest mooie rode kleuren die er maar kunnen bestaan! Ik was verliefd…


Bij de Etos zag ik ze staan en ik durfde ze nog niet te kopen. Voor mijn doen zijn de lipsticks namelijk best duur… Ik had al wel gezien dat ik Laetitia’s Pure Red het mooiste vond. Het is een wat donkere rood met een wat paarsig tintje, vind ik dan. Alle lipsticks van de collectie zijn mat en dat is natuurlijk ook top.

Nu was ik vorige week opnieuw in de buurt van de Etos en ik had mezelf overgehaald om de lippenstift toch te kopen. Ik wilde ze nog wel even allemaal goed kunnen bekijken. Op het moment dat ik in de Etos was, ging dat een beetje lastig, want de stroom was uitgevallen… NEE! Met moeite heb ik alsnog alle kleuren kunnen onderzoeken en opnieuw koos ik voor Leatitia’s Pure Red.
Ik kocht hem vervolgens voor minder dan de originele prijs, €14,99, omdat ik standaard 10% korting heb bij mijn lokale Etosfiliaal.


Natuurlijk heb ik hem de eerste dag dat ik hem had al getest. De lipstick heeft veel pigment. Als je heel weinig op je lippen doet zie je de paarse tint goed naar voren komen, maar als je genoeg op je lippen doet, is de rode kleur overheersend. De lippenstift is mat, maar het droogt je lippen niet uit. Dankzij de bestanddelen blijven je lippen verzorgd en voel je niet eens dat je lippenstift op hebt! Dat zijn zeker erg positieve punten van deze collectie van L’Oréal.


Op de foto kun je de paarse tint niet herkennen, dat komt helaas door mijn camera en de belichting van buiten.

De lippenstift blijft erg lang zitten. Hij heeft bijna niet af! Je kan zoveel eten en drinken als je wil (YESS!) en de lippenstift blijft gewoon goed zitten. Aan het eind van de dag was de lippenstift vervaagd, maar de kleur was nog goed zichtbaar op mijn lippen.


In de collectie zijn de Pure Red’s van Laetitia, Doutzen, Blake en Julianne te vinden. Alle vier de kleuren zijn prachtig. Die van Doutzen vond ik ook zeker verleidelijk om te kopen, maar wel iets te zomers.


Hier heb je nog even de laatste glimp op Laetitia’s Pure Red.

Wat vinden jullie van de collectie van L’Oréal? En wat vinden jullie van Laetitia’s Pure Red? Laat het me weten!

xxx Evy

0 thoughts on “Review: L’Oréal Color Riche Collection Exclusive: Laetitia’s Pure Red ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *