Review: Hema soft matt lipbalm

Hey!

Mijn ouders zijn zo lief voor me geweest om me een ‘soft matt lipbalm’ van de Hema te gunnen die in een keer een hype werd. Ik kwam hem tegen op televisie, op blogs, op instagram en mensen vertelden me er zelfs persoonlijk over en ik had hem nog niet! Nu dus wel en ik ben er heel blij mee. Ik laat jullie graag weten waarom.


Zoals je kunt zien heb ik de soft matt lipbalm in de kleur 07. De kleur lijkt op koraal rood met een klein tintje roze. Heel erg vrolijk en toepasselijk voor de lente!


Door de potloodvorm is het product makkelijk aan te brengen op je lippen. Ik begin altijd met het omlijnen van mijn lippen en daarna vul ik ze in. Foutjes zijn makkelijk weg te vegen en dat vind ik heel fijn, want ik ben natuurlijk geen professionele make-up artiest.

De soft matt lipbalm is erg gepigmenteerd en dekt goed. De kans bestaat wel dat het product in de lijntjes om je lippen gaat zitten, maar dat is snel weg te halen. Bij eten en drinken geeft de lipbalm af, maar het is weer heel makkelijk bij te werken en het blijft dan egaal op je lippen. Verder ruikt de lipbalm ook lekker zoet (voor extra blijheid)!

Ik ben dus erg tevreden over deze soft matt lipbalms en ik vind de kleur prachtig matchen bij mijn huid.
Heb jij een van de soft matt lipbalms? Laat het me weten!
xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Review: Hema soft matt lipbalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *