Review: Hegron Night Cream

Hoi!

Een tijdje geleden heb ik nachtcrème gekocht, omdat ik vond dat mijn gezicht wat meer voedende verzorging kon gebruiken. De nachtcrème is van het merk Hegron en bevat Q10, Vitamine E en shea butter.


Het potje waar het product in zit, vind ik mooi ontworpen. De matte afwerking van het glas geeft een moderne indruk, wat weer de indruk geeft dat de nachtcrème van goede kwaliteit is.De crème voelt zacht aan, wat je niet zou verwachten door de shea butter. Shea butter heeft namelijk een vaste vorm op kamertemperatuur. De nachtcrème moet je aanbrengen op een gereinigde huid. De crème is best vettig als je het aanbrengt en dat kun je gedurende de hele nacht blijven voelen. Je huid blijft dus de hele nacht een beetje vochtig.

Shea butter heeft een hydraterende werking en dat is ook wel te merken. ’s Ochtends, en tijdens de rest van de dag na gebruik, voelt mijn huid totaal niet droog aan en dat is in deze winter en in aankomende zomer (als ik te lang in de zon heb gelegen) erg fijn. De nachtcrème kostte me bijna niets, dus ik ben blij met het resultaat.

De Q10 zou ervoor moeten zorgen dat je huidcellen een ‘oppepper’ krijgen. Of dit werkt, weet ik niet helemaal. Ik heb biologie en ik begrijp een beetje hoe het zou moeten werken, maar uitleggen zal niet lukken, aangezien het met ATP, oxidatieve fosforylering en andere moeilijke termen te maken heeft, die veel mensen niet kennen. Ik zou ook niet weten hoe ik aan mijn huid moet zien of de celfuncties gestimuleerd zijn. Misschien is dat meer iets voor mensen op leeftijd… Vandaar dat alle anti-rimpelcrèmes tegenwoordig ook Q10 bevatten? Wie weet is deze nachtcrème dan ook heel goed om huidveroudering tegen te gaan!

Uitdroging van mijn gezichtshuid in barre weersomstandigheden is in ieder geval opgelost door het gebruiken van deze nachtcrème en daar ben ik tevreden mee. 
Heb jij een nachtcrème die je graag gebruikt? Bevat die ook Q10? Laat het me weten!
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Hegron Night Cream

  1. Ik denk niet dat deze iets voor mij is omdat ik van mezelf al een erg vette huid heb, dus dit product zou dat alleen maar meer stimuleren 😉 Ik heb ook creme's met Q10, juist om huidveroudering tegen te gaan. Hopelijk zie ik er over een paar jaar dus nog hetzelfde uit als nu qua lijntjes en rimpels, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *