Review Freeman’s gezichtsmaskers!

Hoi!

Nu je dit leest zit ik in Parijs met een aantal andere leerlingen uit 6VWO van mijn school. Super! Maar ik ben niet vergeten alvast te schrijven voor jullie. 
Ik heb een paar maskertjes gekocht bij de Bijenkorf en ik ben dol op ze! Ik ga hier nu wat meer over vertellen.Ik wil het eerst hebben over de Facial Polishing Mask. Dit is een maskertje die je 5 tot 7 minuten moet laten inwerken en die je daarna een minuut of twee over je gezicht moet wrijven. Het is dus een soort scrub die dode huidcellen verwijdert en je huid glad maakt.
Het maskertje voelt warm aan als je hem aanbrengt. Het is een heel dik masker vanwege de scrub. De scrub bestaat uit houtskool en zwarte suiker. Een vreemde combi! De kleur was ook een beetje wennen… Die is namelijk zwart!
Toen ik de masker van mijn gezicht afgehaald had, voelde mijn gezicht glad. Mijn huid voelde ook helemaal schoon!

Over de Facual Purifying Clay Mask was ik ook tevreden. Deze masker moet je laten zitten tot hij droog is. Hij is aan het begin een beetje kleverig. Hij ruikt gelukkig wel super lekker naar verschillende soorten fruit! Als het maskertje aan het drogen is, voel je het een beetje trekken aan je huid. Lachen is dus geen optie of het maskertje scheurt! Mijn familie probeert daar altijd leuk gebruik van te maken… 
Als het maskertje droog is, kan je hem met warm water eraf halen. Mijn huid voelt als het nog nat is heel erg glad; je kan het zelfs horen piepen als je erover wrijft! Wanneer ik mijn gezicht weer droog heb gemaakt, kan ik niet van mijn wangen afblijven. Mijn huid is zo super super super zacht na dit maskertje! Ik vind dit maskertje dus echt geweldig!

Ik hoop dat jullie wat hadden aan deze review. Ik weet in ieder geval dat ik graag nog meer maskers van Freeman wil uitproberen, maar dat doe ik wel nadat deze tubes op zijn. Als ik ze zo vaak blijf gebruiken als nu, dan duurt dat niet lang meer. (En dan even nagaan dat er veel in zo’n tube zit!)

xxx Evy

0 thoughts on “Review Freeman’s gezichtsmaskers!

  1. Wat een geweldige foto haha! De Freeman maskers lijken me zo geweldig. Ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd maar alleen de verpakking al is geweldig dus dat kan niet mis zijn haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *