Review: Baby Lips van Maybelline New York

Hoi!

Met carnaval ben ik regelmatig buiten in de kou en drink ik minder water dan normaal, waardoor mijn lippen heel erg uitdrogen. Gelukkig heb ik een lippenbalsem gekregen voor mijn verjaardag om mijn lippen weer te kunnen fixen. Het is de Baby Lips Pink Punch.


De lippenbalsem heeft een roze kleur en ruikt heel zoet. Het lijkt te ruiken naar iets fruitigs of snoep. Op je lippen geeft een een lichtroze kleurtje af (dus lichter dan je zou denken als je het product ziet) met een shine.


Als je het aanbrengt, voelt de lippenbalsem erg nat aan, een beetje ‘boterachtig’. Dit voelt eerst wel vervelend, maar na een tijdje droogt het deels, waardoor de lippenbalsem een beetje plakkerig wordt. Ik vind het fijn als het een beetje plakkerig is, want dan blijft het beter zitten.

Nu ben ik zelf niet zo dol op lichtroze glimmende lippen, maar het valt niet teveel op, waardoor ik het product toch graag gebruik. De lippenbalsem hydrateert je lippen heel goed, waardoor je lippen heel blijven.


Ik zou graag nog andere Baby Lips van Maybelline New York willen proberen. Welke zou jij aanraden?
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Baby Lips van Maybelline New York

  1. Ik heb deze variant ook en vind hem verschrikkelijk. Ik vind hem niet voedend genoeg en hij benadrukt velletjes. Bovendien is het wel echt een vreselijk Barbieroze kleur die ik echt niet mooi vind… 🙂
    Ik heb een Babylips uit de Elektrolijn – de paarse, met berries – en die vind ik wel goed! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *