PRETTYBOX #4

Hallo!

Vandaag heb ik mijn vierde PRETTYBOX gekregen. Er zaten wel leuke dingen in, maar ook dingen waar ik nogal ontevreden mee ben. Ook zit de hele eettafel onder glitters… Oeps…Ik was erg teleurgesteld toen ik het eerste uit de box haalde. Het waren eelt en kloven verwijder pleisters. Ik heb daar eigenlijk helemaal niks aan. Mocht je het willen hebben, kan je het ophalen ๐Ÿ˜‰ Moet je wel zelf in Zaltbommel kunnen komen.
De pleisters breng je aan nadat je je voeten hebt gewassen en voor je gaat slapen. ’s Ochtends kun je de pleister er vanaf halen en dan zijn je voeten hersteld.


Het volgende dat ik zag was de NYC – Anti Shine Stick. Je kunt het aanbrengen op je gezicht op plekjes die glanzen. De glans gaat dan weg. Je kunt de stick ook gebruiken als concealer. Best handig!ย Na het aanbrengen kun je nog steeds zonder problemen foundation op doen.


Met het volgende item was ik ook ontevreden. Het is mascara van het merk Benefit. Benefit komt uit Amerika en is in Spanje al heel populair.ย 
De mascara is goed, maar in de vorige box zat ook al mascara met, naar mijn idee, hetzelfde effect.

Voor
ย Na
Wat ik na de mascara in de box vond, was glitter eyeliner pencil van het merk Hard Candy. Dit merk komt ook al uit Amerika! De eyeliner is versierd met glitters en die zitten redelijk los… Gevolg: Handen en tafel zijn ook mooi versierd.
Er zijn verschillende kleuren van de eyeliner pencil en ik heb de kleur ‘submarine’, oftewel donkerblauw, gekregen. Ik vond het lastig om het aan te brengen op mijn ooglid en ik heb dus geen foto van het resultaat. Als voorbeeld heb ik wel een klein streepje op mijn hand gezet.Het laatste in de doos was een zalf voor je nagels en nagelriemen. Het moet de nagelgroei bevorderen en de nagelriemen zacht maken. Deze Cuticle Massage Cream is van Sally Hansen. Er zit abrikoosextract in en dat geeft de zalf een lekker geurtje.


En dat was alweer de inhoud van de PRETTYBOX. Als je ook een box wil, kijk dan op www.prettybox.nl!
Ik hoop dat jullie hier iets aan hadden. Ik vind dat PRETTYBOX de vorige keren een leukere inhoud had. Beetje jammer… Want dit was mijn laatste doos!
Als je nieuwsgierig bent naar mijn andere boxen, klik dan hier. ๐Ÿ™‚

See you soon!

0 thoughts on “PRETTYBOX #4

  1. De Tailored Eyes Defining Mascara van JK geeft je wimpers ongeveer hetzelfde effect. Het enige verschil is dat bij de mascara van JK je wimpers nog weleens aan elkaar kunnen zitten en bij de mascara van Benefit niet. ๐Ÿ™‚
    xx

  2. Leuke producten. Dat benefit product lijkt me erg fijn. Toch zou ik denk ik nooit een abbonement op zoiets nemen. Het lijkt me geweldig maar het kan ook tegenvallen vind ik. Wel heel leuk om te lezen wat erin zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *