Mini shoplog Action: ‘Mooi zijn/worden’

Hey!

Laatst heb ik wat leuke items gekocht bij de Action. De Action is lekker goedkoop en ze hebben toch toffe spulletjes. Ik laat wat van de toffe spulletjes die ik heb gekocht zien aan jullie. Ze hebben allemaal te maken met beauty!


Het eerste item dat ik kocht, was het item waarvoor ik naar de winkel ging, en dat was de ‘dumbbell set’. Deze gewichtjes wegen 1 kilo. Ik wilde ze kopen om thuis wat te kunnen trainen. Achteraf gezien waren te veel te licht, maar zwaarder hadden ze bij de Action niet te koop. Ach ja, het is iets.

Het tweede item wilde ik eigenlijk ergens anders kopen, maar ik kocht hem toch, want het lag lekker voor de hand. Het is een BB cream van so me in de kleur ‘medium’. Hij kostte ongeveer 2 euro en dat is ook nog eens veel goedkoper dan andere merken. Ik wilde een BB cream, omdat ik deze nog niet had en mijn huid verzorging, maar tegelijkertijd ook dekking wilde bieden.


Het derde dat ik had gekocht, was een gezichtsscrub. De verpakking en de kleur van het product trokken me aan. Ik heb hem nog niet getest, maar dat ga ik snel doen. Ik zal er een review van maken!

Dat waren de producten die ik had gekocht. Heb jij laatst nog iets gekocht bij de Action? Laat het me weten!
xxx Evy

0 thoughts on “Mini shoplog Action: ‘Mooi zijn/worden’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *