GLOSSYBOX #1

Hallo mensen!!

Zondag was ik jarig en ik heb zaterdag een feest gevierd. Het was heel gezellig, er was leuke muziek, er waren leuke mensen en ik heb hele leuke cadeaus gehad! Ik kreeg bonnen voor de bioscoop, de H&M en zelfs voor sushi! Ik heb daarbij ook nog heel veel lekkernijen gehad en nog meer leuke en lieve extraatjes.

Van mijn ouders kreeg ik voor mijn verjaardag een abonnement op de GLOSSYBOX. Iemand van mijn school had het er ooit over. Ik ben vervolgens op internet er naar gaan zoeken en ik wist meteen al dat ik dat voor mijn verjaardag wilde hebben.

En nu is hij er dan eindelijk!
De box zou er eind januari/begin februari zijn en ik heb er dus al een tijdje naar uit gekeken.
Met plezier laat ik even aan jullie zien wat erin zit!In de box lag dit briefje van het GLOSSYBOX-team met een verhaaltje en info over de producten in de box. Het thema van januari is een ‘frisse start’. Beetje jammer dat het al februari is, maar beter laat dan nooit.

Het eerste dat ik in mijn handen was, was de Crazysmooth anti-frizz shampoo. Shampoo voor onhandelbare krullen dus. Vertel mij wat..  Aangezien deze shampoo ook nog eens kleur-beschermend is, zal het perfect zijn voor mij! (Mijn haar heb ik namelijk rood geverfd, mocht je dat nog niet weten.)
Vanavond zal ik deze shampoo gelijk gebruiken!

Het tweede dat mijn aandacht trok was The POREfessional van Benefit Cosmetics. De verpakking ziet er zo vrolijk uit! Het bevat een van mijn lievelingskleuren: zeegroen.


Door deze POREfessional zouden je poriën(, de naam zegt het al,) minder moeten opvallen na het aanbrengen. Je zou het product kunnen zien als een soort balsem. Het gaat prima onder je make-up als je het goed mengt met bijvoorbeeld foundation. Ik denk alleen dat de foundation het effect een beetje dubbelop maakt, maar het product hoeft ook alleen op probleemgebieden, dus de foundation zou er dan een beetje een geheel van kunnen maken. Het zou vreemd zijn als je een paar huidkleurige vlekken op je gezicht zou hebben zitten.

En die foundation kan je er vervolgens weer afhalen met deze cleaning tissues van Absolute! Het hydrateert en verfrist je huid ook gelijk.

Als naverzorging kun je dan -let op- de Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask gebruiken. Oftewel: Een maskertje.
Op de achterkant staat van alles in het Chinees. Het kan dan ook niets anders dan een Aziatisch product zijn en volgens het GLOSSYBOX-team zit het ook vol met Aziatische geheimen. Het hydrateert, kalmeert en herstelt je huid.Het laatste dat erin zat was een sponsje: Konjac Sponge. Ook dit product maakt je huid zuiverder. Het sponsje lijkt nu nog op een klein propje, maar in contact met water zal dat natuurlijk groter zijn. Ik geloof dat dit product ook uit Azië komt, maar ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen.


Met al deze verfrissende producten kom ik deze maand wel rond tot er weer een nieuwe GLOSSYBOX wordt afgeleverd. Ik zal dan ook over de volgende box een artikel schrijven.

Bedankt voor het lezen & See you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *