pilaten masker review

Eerste indruk: Pilaten Black Head Pore Strip!

Gisteren probeerde ik voor het eerst de Black Head Pore Strip van Pilaten. Dit masker is viral gegaan door allerlei – zeer pijnlijke – video’s op YouTube. Het zou je poriën helemaal leeg moeten trekken en daarom kon ik het maskertje niet afslaan toen het mij werd aangeboden bij Douglas! En ook ik heb het gefilmd…

pilaten masker review

In de onderstaande video zul je de belangrijkste punten voorbij zien komen: het aftrekken van het masker en het resultaat! Excuse the mess in the background en hopelijk ben ik zonder make-up nog herkenbaar. Daarnaast vraag ik nogmaals (sinds mijn laatste video) of jullie een gratis videobewerkingsprogramma weten, want de video glitcht weer en Google helpt me niet. Alle tips zijn welkom! Ook waarschuw ik bij deze even voor het taalgebruik… Het masker is tenslotte geen pretje.

Het masker heb ik gekocht in een Douglas winkel voor €1,50, maar ik kan hem online niet vinden. Hij is sowieso online te koop op de website van Pilaten als je geïnteresseerd bent.

black head pore strip review

Zoals je op de foto kunt zien, werkt het masker dus wel! In de video heb ik al toegelicht dat het op sommige plekjes, bijvoorbeeld rond de neus, erg goed werkt en op andere plekken niet.

pilaten masker review

Ik ben erg benieuwd of jullie dit masker ook zouden willen proberen na het zien van mijn eerste indruk. Ik ga mijn huidje in ieder geval goed verzorgen de komende dagen.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

6 thoughts on “Eerste indruk: Pilaten Black Head Pore Strip!

  1. Ik heb precies hetzelfde gehad, mijn huid moest helemaal opnieuw herstellen! Het werkt wel, maar ik ga het nooit meer helemaal op mijn gezicht smeren, alleen op plekken waar het echt nodig is haha. Je ziet er prachtig uit zonder make-up hoor :)!! Liefs, Sija

  2. Dat filmpje, oooohhhh! Ik voel met je mee.. haha. Ik ben op zoek naar een super masker, dus ga dit zeker proberen maar dan alleen op mijn neus en kin. Bedankt voor de tip! Liefs Josine

  3. Ik heb deze ooit getest en ik vond hem echt verschrikkelijk! Het deed enorm veel pijn om het eraf te halen en het deed gewoon helemaal niks voor mijn huid. Echt zo balen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *