black friday shoplog

Black Friday shoplog – All about that base

Het is misschien wat laat, maar ik heb eindelijk al mijn Black Friday aankopen binnen! Mijn favoriete webshops hadden extreem veel korting en dat maakte mij extreem blij. Ik heb producten gekocht van o.a. The Ordinary en Mario Badescu. Kijk je mee?

black friday shoplog

Beautybay

Op beautybay was er aardig veel korting. Ik kan me zo even niet meer herinneren hoeveel, maar genoeg om me over te halen om heel wat spullen te kopen. Ik kocht namelijk een acne facial cleanser en facial spray van Mario Badescu, de coverage foundation van The Ordinary, een beautyblender en RCMA no color powder. It’s all about that base!

black friday beautybay

The Body Shop

Ik hoorde wat negatieve verhalen over de webshop van The Body Shop, maar 40% korting vond ik té verleidelijk. Gelukkig is alles ook naar wens gegaan met mijn bestelling. Ik heb vier producten van de tea tree oil lijn gekocht met een coconut shower gel. Tot zover bevalt het!

the body shop black friday

The Gypsy Shrine & Sophie Hannah Beauty

De producten van deze twee merken bespreek ik samen, want het is allemaal glitter! Ik volg The Gypsy Shrine al erg lang en ik raak er altijd door geïnspireerd. Wederom kon ik 40% korting niet weerstaan. Sophie Hannah Beauty verkoopt net wat goedkopere glitter, en de eigenaresse van het bedrijf is een Youtuber die ik graag bekijk. (Niet stalkerig bedoeld.) Dus daar heb ik ook wat producten gekocht. De gezichtsstickers zijn alvast voor oud en nieuw! Hoe leuk is dat?!

the gypsy shrine shoplog black friday
The Gypsy Shrine
sophie hannah beauty shoplog
Sophie Hannah Beauty

Ik ben erg tevreden met mijn aankopen! Ik zorg er ook altijd voor dat ik ruim van tevoren weet wat ik wil kopen op Black Friday en dan ga wachten tot het zover is… Nu moet ik wachten op de feestdagen, zodat ik die glitter kan gebruiken! Ik heb er zin in!

Wat hebben jullie gekocht op Black Friday?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

1 thought on “Black Friday shoplog – All about that base

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *