All-time favorites: e.l.f. lipbalm & Benefit POREfessional

Hoi!

Het werd eens tijd dat ik ging schrijven over mijn all-time favorites: De lipbalsem van e.l.f. en de POREfessional van Benefit. Beide producten zijn een must-have. Ik kan niet meer zonder ze! Deze producten helpen mij weer te stralen als mijn huid me in de steek laat en daarom liggen ze standaard elke ochtend al klaar in de badkamer.E.l.f. lipbalm
De lippenbalsem hydrateert de hele dag door. Hij blijft erg lang zitten en daarom gebruik ik hem ook vaak ’s nachts, zodat mijn lippen zich volledig kunnen herstellen
De lippenbalsem geeft een erg mooie glans en mijn lippen lijken naar mijn idee voller dan normaal! Je kan hem dus dagelijks gebruiken om je lippen te laten stralen.Hij heeft ook een lekkere mintgeur, waar ik helemaal verslaafd aan ben. 
Ik heb hem nu al zo vaak gebruikt dat ik hem binnenkort even opnieuw moet kopen, maar die €4,- is hij zeker waard.

De lippenbalsem beschermt je lippen tegen UV-straling en dat heeft natuurlijk ook veel voordelen: Je lippen kunnen namelijk ook verbranden en door de UV-straling erg uitdrogen!

Benefit POREfessional:
De POREfessional kun je gebruiken als primer of je kan hem gewoon opsmeren zonder er verder nog make-up over te doen. Het product is een soort huidskleurige balsem die je over je poriën kan smeren, zodat deze vervagen. Mijn poriën vallen vaak heel erg op en dit product kan ik dan erg goed gebruiken. Mijn poriën worden gelijk minder zichtbaar en dat ziet er natuurlijk een stuk beter uit. Ook de POREfessional moet ik binnenkort opnieuw kopen, omdat hij bijna op is, maar de normale grootte van het product, 22 mL, kost aardig veel. Je doet er best lang mee, dus je kan beter een kleinere versie kopen van 7,5 mL. De grote versie kost ongeveer €25,- en de kleine versie kost ongeveer €8,-. Benefit is nou eenmaal een merk met een zeer goede kwaliteit.

Wat vinden jullie van mijn all-time favorites? Hebben jullie een van deze twee in huis?
xxx Evy

0 thoughts on “All-time favorites: e.l.f. lipbalm & Benefit POREfessional

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *