♥Daily make-up routine♥

Hey!


In vakanties heb ik een redelijk vaste make-up routine en het leek mij wel leuk om het met jullie te delen. Ik gebruik producten van verschillende merken en ik maak het niet too much. De producten zijn ook nog goedkoop en van goede kwaliteit. Ik ben in ieder geval de hele dag flawless met deze routine.

Ik begin mijn routine met een make-up base van de Hema. Het maakt je huid mat en minder vochtig. Je make-up blijft gegarandeerd langer zitten met dit product, vandaar dat het niet te missen is in mijn routine.


Na de base breng ik concealer aan rond mijn ogen. Rond mijn ogen heb ik namelijk last van rode en donkere plekken en die laten me er erg moe uitzien. Soms breng ik ook concealer aan op mijn kin, want die kan af en toe ook een beetje rood zijn. De concealer is van het merk e.l.f. en is in de kleur apricot beige. Hij ruikt lekker naar perzik!


Vervolgens breng ik foundation aan met een driehoekig sponsje van de Hema. De foundation matcht helemaal met mijn huidskleur. Wel lastig dat ik deze niet opnieuw kan kopen, want het is Russisch! Ik heb het gekocht toen ik in Litouwen was en het kostte niet zoveel. Ik denk niet dat ik het merk ‘Eveline cosmetics’ hier ooit ga tegenkomen, maar het merk is in ieder geval top! De foundation blijft erg lang zitten en dekt goed, maar het dekt ook weer niet teveel waardoor je niet nep lijkt.


Bovenop mijn foundation breng ik nog poeder aan. Ik gebruik hiervoor compact powder van Miss Sporty, genaamd ‘So Matte Perfect Stay’, en ik breng het aan met een powder brush van de Hema. De make-up borsteltjes van de Hema zijn echt heel fijn. De powder blijft niet heel erg lang zitten, maar het kan ermee door. Het maakt je huid in ieder geval wat matter en egaler. Het geeft een zachte uitstraling.


Dan ben ik al bijna klaar met de routine. Ik breng eerst nog even mascara van Jenna Kidd aan op mijn wimpers, vervolgens doe ik oogpotlood van l’Oréal Paris op mijn waterlijn en in mijn binnenste ooghoek en dan breng ik mijn wenkbrauwen in model met de wenkbrauwgel van Catrice. 
De mascara van Jenna Kidd maakt je wimpers erg zwart en lang. Ze maken je wimpers ook wat dikker, dus je moet uitkijken dat je geen klontjes krijgt. 
De wenkbrauwgel van Catrice is niet perfect, maar er is mee te werken. Mijn wenkbrauwen hebben ook niet veel aandacht nodig, dus deze wenkbrauwgel werkt prima voor mij. De lastige haartjes blijven niet super lang in model, maar de rest wel en dat is fijn.
Het oogpotlood van l’Oréal Paris is ook erg zwart en blijft lang zitten. Op de vochtigste plekjes verdwijnt het uiteindelijk wel een beetje, maar dat valt amper op, omdat het overgebleven deel zo donker is.


Dat was dan mijn make-up routine! Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik ze met liefde! Reviews van de producten zijn te vinden op mijn blog als je daarin bent geïnteresseerd.
xxx Evy

0 thoughts on “♥Daily make-up routine♥

  1. Leuk artikel. Altijd interessant om te lezen wat anderen gebruiken! Ik heb trouwens bij livelifegorgeous een artikel gelezen over eveline lipsticks die ze bij de etos hadden gekocht. Het zou kunnen dat dat hetzelfde merk is. Er was ook foundation te koop!
    Groetjes sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *