About

Over mij

Ik ben Evy, ik ben al 20 jaar op deze wereld, ik ben geboren in de mooie vestingstad Zaltbommel en ik studeer nu psychologie aan de UU. Ondertussen woon ik samen met mijn vriend en konijn in een schattig appartementje in Den Bosch.

Het bloggen is tegenwoordig meer dan een hobby voor mij en ik wil dit helemaal uitpakken in 2017. Ik vind het namelijk leuk om anderen te laten lezen hoe ik over alles denk, want ik ben nogal een denker. Dit doe ik op deze blog vooral met reviews, make-up tutorials en -looks en OOTD’s, want fashion en make-up zijn mijn passies. Daarnaast komt er soms een vleugje lifestyle voorbij, wanneer ik zin heb om over mijn persoonlijke leven te babbelen.

Verder hoor ik graag dingen van jullie! Ik zie graag reacties. Dat kunnen tips, opmerkingen, ideeën of gewoon leuke berichtjes zijn.  Ik zie graag (vriendelijke) discussies ontstaan, dus ook als je een ander standpunt hebt, kun je het mij gewoon laten weten.

Mijn persoonlijke en make-up verslaafde leven kun je ook volgen op Twitter, Instagram en Facebook.

Over de website

Op mijn website vind je een blog vol met artikelen in de categorieën beauty, make-up, fashion en lifestyle. Af en toe zijn er artikelen gesponsord door bedrijven of PR bureaus: dit wordt in de artikelen vermeld.

Het logo (op de letters na) heb ik laten maken door Kimberley van Beek en valt onder mijn eigendom.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht op de contact pagina.